Ferestre Gealan


Caracterizate prin:

  • 3 - 6 camere interioare;
  • adancimi mari ale profilelor (62 si 74 mm);
  •  coeficient de transfer termic redus : k= 1,5 W/mpK, 1,2 W/mpK si 1,1 W/mpK;
  •  12 culori si 7 variante de decor lemn;
  •  profile ecologice (PVC-ul care se utilizeaza la fabricarea profilelor nu dauneaza sanatatii oamenilor si nici mediului inconjurator si este reciclabil 100%);
  •  permit montarea sistemului de ventilatie automata GECCO 3 (GEALAN Clima Control).

 

FERONERIA ROTO
Principalul producator de feronerie din Europa.
Calitate germana ce corespunde noilor standarde de fabricatie in conformitate cu normele de protectie ale mediului si cu actuala norma de siguranta DIN V ENV 1627-16.
Sistemul nostru oscilobatant ofera un grad inalt de siguranta inca de la versiunea de baza.
Pe partea inferioara a feroneriei se afla o rola tip cap ciuperca, care prinde blocatorul oscilobatant aferent.
Blocatorul permite reglare , fixare si siguranta intr-un singur element. - Piesa anticurent integrata in foarfeca ce permite un confort sporit. - Distanta de basculare se poate regla intre 80 – 140 mm.
O gama variata de accesorii precum manerul cu cheie sau piesa de contraactionare gresita.Manerul cu cheie permite blocarea miscarii feroneriei ferestrei din exterior, fiind o piesa optima in toate clasele de siguranta.Piesa de contraactionare gresita cu ajutorul careia cerceveaua sta intotdeauna la acelasi nivel, impiedicand ca elemental de inchidere sa-si schimbe pozitia.
Garantie 5 ani
Feronerie ROTO

Geamul termopan folosit la fabricarea ferestrelor si usilor termopan are dimensiuni de 24mm, 32mm si chiar 48mm.
Geamul termopan care contine sticle de grosimi diferite atenueaza zgomotul cu 30~40% mai mult decat geamul termopan executat cu sticle de aceeasi grosime.
O atenuare mai mare a zgomotului poate fi obtinuta si printr-un TRIPAN la care toate cele trei sticle sa fie de grosimi diferite. De retinut este faptul ca un TRIPAN la care cele trei sticle sunt de aceeasi grosime izoleaza fonic mai putin decat un geam termopan cu doua sticle de grosimi diferite.
Cea mai simpla si cea mai utilizata metoda in acest moment pt. a obtine o izolare fonica superioara ramane insa folosirea geamului termopan cu sticle de grosimi diferite ( ex: 5mm cu 4mm sau 6mm cu 4mm). Astfel,coeficientul de atenuare a zgomotului (Rw) este :geamul termopan 4/16/4 - Rw=27dB, geamul termopan 4/16Ar/4 - Rw=32dB, iar geamul termopan 6/14Ar/4 - Rw= 36dB.

Top