Balcoane (sere) Gealan


Inchiderea balcoanelor sau teraselor cu tamplarie GEALAN asigura un plus de confort si siguranta locuintei dumneavoastra.
Multitudinea de posibilitati datorate profilelor si elementelor de cuplare si latire face ca orice model de balcon sau terasa sa poata fi inchis.Orice dimensiuni ar avea terasa sau balconul dumneavoastra nu este imposibil de inchis.
Inchiderea balconului reduce pierderea de caldura la marginea camerei dinspre balcon si imbunatateste izolarea fonica.
Cu ajutorul unui mecanism patentat, geamurile se deschid spre interior cu pana la 135°, la fel ca aripile cu balamale de pe lateralele balconului.
Feroneria ROTO permite o deschidere completa permanenta a balconului si faciliteaza curatarea suprafetei exterioare a geamului din interiorul balconului. Geamurile pot fi deschise in serie, pentru a regla aerisirea si curentul de aer dupa dorinta.

GEALAN introduce un sistem modern pentru fatade , terase si balcoane.
Sistemul pentru inchidere pentru fatade si balcoane GEALAN confera protectie impotriva ninsorii, prafului, averselor de ploaie, in special in anotimpuri ca toamna sau primavara.
Protectia la efractie oferita de GEALAN prin folosirea armaturilor de otel zincat in profilele PVC, prin folosirea feroneriei ROTO cu un inalt grad de siguranta si prin montarea geamurilor antiefractie face ca tamplaria Gealan sa fie o alegere perfecta pentru fatade de spatii comerciale. Inchiderea in 5 puncte realizata de feroneria ROTO pentru usile de exterior face ca spatiile dumneavoastra sa fie mai sigure.
Cuplaj de colt Gealan

Geamul termopan folosit la fabricarea teraselor Gealan are dimensiuni de 24 si 32mm.
Geamul termopan care contine sticle de grosimi diferite atenueaza zgomotul cu 30~40% mai mult decat geamul termopan executat cu sticle de aceeasi grosime.
O atenuare mai mare a zgomotului poate fi obtinuta si printr-un TRIPAN la care toate cele trei sticle sa fie de grosimi diferite. De retinut este faptul ca un TRIPAN la care cele trei sticle sunt de aceeasi grosime izoleaza fonic mai putin decat un geam termopan cu doua sticle de grosimi diferite.
Cea mai simpla si cea mai utilizata metoda in acest moment pt. a obtine o izolare fonica superioara ramane insa folosirea geamului termopan cu sticle de grosimi diferite ( ex: 5mm cu 4mm sau 6mm cu 4mm). Astfel,coeficientul de atenuare a zgomotului (Rw) este :geamul termopan 4/16/4 - Rw=27dB, geamul termopan 4/16Ar/4 - Rw=32dB, iar geamul termopan 6/14Ar/4 - Rw= 36dB.

Top