Accesorii termopane Gealan


Plasele impotriva insectelor au devenit o necesitate ce nu poate fi contestata. Montarea lor va aduce siguranta ca noptile dumneavoastra vor fi mai linistite si ca vizitatorii nepoftiti vor ramane in exteriorul locuintei.

Plasele impotriva insectelor pot fi:

  • plase de insecte fixe
  • plase de insecte pe balamale
  • plase de insecte tip rulou
Citeste mai mult...
Plasa balamale

 

Glaf exterior

GLAFURI INTERIOARE - rol atat estetic definitivand practic fereastra dar si rol functional de protectie a peretelui.
GLAFURI EXTERIOARE - din aluminiu si au rol atat de protectie a zidului impotriva intemperiilor dar pot contribui si la imbunatatirea aspectului fatadei, sunt cele care vin in contact direct cu intemperiile si de accea ele trebuie sa fie de foarte buna calitate.

Citeste mai mult...

 

Rulourile suprapuse se fixeaza deasupra ferestrei micsorandu-se inaltimea ferestrei cu cota ruloului.
Rulourile au izolatie din polistiren expandat si un coeficient de transfer termic de 1,4K. Pot fi executate cu PT(caseta 195 si 245) sau fara PT(caseta 155;195 sau 245).Variante coloristice:alb sau imitatii lemn. Pot fi comandate cu lamele de PVC sau AL. Plasa de insecte face corp comun cu ruloul si nu se poate monta ulterior.

Rulourile aplicate se pot monta impreuna cu tamplaria sau ulterior montajului.Variante coloristice: alb, vopsite maro sau imitatie lemn stejar auriu (in acest caz doar lamelele sunt imitatie lemn). Plasa de insecte tip rulou poate fi montata pe rulourile aplicate o data cu montarea rulourii sau ulterior,deoarece nu face corp comun cu ruloul.

Citeste mai mult...

Rulou aplicat

 

Gecco

Pentru evitarea fenomenului neplacut de aparitie a mucegaiului datorat in mare parte unei aerisiri insuficiente a incaperii in conditiile unei etansari puternice a ferestrelor din PVC, GEALAN a dezvoltat un dispozitiv de aerisire controlata numit GECCO (Gealan Clima Control). Acest dispozitiv consta intr-o clapeta montata in partea de sus a cercevelei.

Citeste mai mult...

Top